Seattle

Seattle

söndag 24 februari 2019

Blev sådär

Har till slut fått 2 singnalhorn färdiga. Dom ser bra ut på håll men blev sådär. Framsidorna var hårt patinerade och jag slipade lite väl hårt, det syns nu efter lackering. Det hela skruvades ihop med ny skruv och mutter. De små skruvarna, kullrig spårskruv, var lögn att hitta, tog dito skjärnskruv.
Detta med skruv och mutter har varit svårt under renoveringen. Dels att hitta men främst att alla skruvar idag är behandlade , högblanka, på ett sätt som sällan kan ha setts på fabriken. Så här har jag genat eller fuskat. Har hört om nån som har en hel NOS uppsättning skruvar till 93, det vore nåt det. Men man kan inte få allt, så får det vara, jag är nöjd.

1 kommentar:

  1. Fick tips om namrick.co.uk av en engelsk 92-ägare, han brukar handla skruv där. Då var det förstås fråga om tumstorlekar men de har även mm-skruv med spår. Nu är du ju redan klar men det kan ju behövas spårskruv vid fler tillfällen. Är det frågan om spårskruv med tumgänga så finns också classicfasteners.com.au . Lite långt bort kanske men spårskruv är svåra numera, särskilt i tum.

    SvaraRadera